Ο Αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας κ. Θέμης Χειμάρας, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη  Χωροταξίας & Περιβάλλοντος κ. Ιωάννη Ταγκαλέγκα και τα στελέχη της ΓΕΦΥΡΑΣ και του ΚΥΕ, πραγματοποίησε διευρυμένη σύσκεψη εργασίας την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου αρχικά με τον Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιο, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας κ. Νικόλαο Κουδούνη, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς κ. Αθανάσιο Καλογρηά και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτη Αγνιάδη.

Τα στελέχη της «ΓΕΦΥΡΑΣ» και του «ΚΥΕ» της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας  ανοίγονται σήμερα στην κοινωνία της Βοιωτίας, προκειμένου να υπάρξει άμεση συνεργασία και δικτύωση με τους τοπικούς φορείς επιχειρηματικότητας, και για να χαρτογραφήσουν και να καταγράψουν τις ανάγκες κοινωνικών Δομών και Φορέων που δεν μπορούν άλλες δομές να καλύψουν.

Για περισσότερες λεπτομέρειες εδώ