Δελτίο Τύπου - Εκδήλωση αναγγελίας Ίδρυσης της Ε.Δ.Ε.Π Ο.Α Α.Ε.

Εκδήλωση Υπογραφής του Ιδρυτικού Συμβολαίου της Εταιρείας Διοίκησης και Διαχείρισης Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων Ασωπού Βοιωτίας Α.Ε. με διακριτικό τίτλο Ε.Δ.Ε.Π Ο.Α ΑΕ που πραγματοποιήθηκε την…

Δελτίο Τύπου - Εκδήλωση αναγγελίας Ίδρυσης της Ε.Δ.Ε.Π Ο.Α Α.Ε.

Εκδήλωση Υπογραφής του Ιδρυτικού Συμβολαίου της Εταιρείας Διοίκησης και Διαχείρισης Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων Ασωπού Βοιωτίας Α.Ε. με διακριτικό τίτλο Ε.Δ.Ε.Π Ο.Α ΑΕ πραγματοποιήθηκε την 6η…

Οινόφυτα, 18 Απριλίου 2017

Ενισχύει τη δύναμή του ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας με εγγραφές νέων μελών ανά την Περιφέρειά μας

Άνοιγμα σε ολοένα και περισσότερα μέλη – επιχειρήσεις πραγματοποιεί σταθερά όλο το προηγούμενο διάστημα ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας, ισχυροποιώντας ακόμη περισσότερο τη δύναμή του στην Περιφέρειά μας.
Ο μεγαλύτερος φορέας προάσπισης και ανάδειξης των αιτημάτων βιομηχανιών και επιχειρήσεων που αφορούν τους πλέον ανταγωνιστικούς κλάδους της οικονομίας μας, απ’ άκρου εις άκρον της Στερεάς γης, αγκαλιάζει νέα μέλη και παράλληλα ενισχύει την παρουσία του με παράλληλες εκδηλώσεις με έντονο κοινωνικό χαρακτήρα.
Επιπλέον, οργανώνει και συναντήσεις του Διοικητικού Συμβουλίου με τους νεοεισερχόμενους επιχειρηματίες ή στελέχη μέλη τους, όπως συνέβη προ του Πάσχα στην περιοχή της Παραλίας Αυλίδος.
Ο Πρόεδρος κ. Νίκος Κουδούνης, η Αντιπρόεδρος κα Σταυρούλα Κακαουνάκη και ο Ταμίας του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας κ. Ευτύχιος Κοτσαμπασάκης καλωσόρισαν τα νέα μέλη τους σ` ένα γεύμα εργασίας, αντάλλαξαν προβληματισμούς για την διαμορφούμενη κατάσταση στην εγχώρια οικονομία αλλά και παραγωγικές ιδέες για την περαιτέρω ενδυνάμωση των δεσμών μεταξύ τους.
«Θέλουμε να αγκαλιάσουμε όσους περισσότερους επιχειρηματίες  βρίσκονται στην Στερεά Ελλάδα, να τους γνωρίσουμε και να γνωριστούμε. σ` όλες τις χωροθετημένες αλλά και άτυπες βιομηχανικές ζώνες, όπου υπάρχει μεταποίηση και βιομηχανία. Στοχεύουμε να δυναμώσουμε όσο γίνεται τη φωνή μας για το καλό του επιχειρηματικού κόσμου και την προώθηση των αιτημάτων του. Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη, ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη των παλαιοτέρων. Μέσα από τις διαπροσωπικές συναντήσεις αλλά και το παράθυρο διαλόγου που έχουμε ανοίξει από την ιστοσελίδα μας http://www.sbste.gr πασχίζουμε για την διαρκή ενημέρωση και την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να γίνετε κι εσείς μέλη του Σ.Β.Σ.Ε.» δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας κ. Νίκος Κουδούνης κατά το πρόσφατο γεύμα εργασίας στην Αυλίδα.