Οινόφυτα 23 Φεβρουαρίου 2016

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΣΕ) και Το Επιμελητήριο Βοιωτίας σε συνεργασία με την ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε. διοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Συνοπτική παρουσίαση της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε. και παρεχόμενες υπηρεσίες προς τις Επιχειρήσεις». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016 στο συνεδριακό κέντρο Εκκλησιαστικής Διακονίας στα Οινόφυτα.
Μέσα στο γενικότερο κλίμα της ανασφάλειας και της νευρικότητας που επικρατεί στο χώρο της Αγοράς, η ημερίδα «είχε σκοπό να διαχυθεί η γνώση για τα εργαλεία μείωσης των επισφαλειών».
Όπως τόνισε στο χαιρετισμό του και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας κ. Νίκος Κουδούνης «Μέσα στο γενικότερο κλίμα της ανασφάλειας και της νευρικότητας που επικρατεί στο χώρο της Αγοράς, η ημερίδα έχει σκοπό να διαχυθεί η γνώση για τα εργαλεία μείωσης των επισφαλειών».
Το Επιμελητήριο Βοιωτίας εκροσώπησε ο Οικονομικός Επόπτης και Υπεύθυνος των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους, ο οποίος επανέλαβε την διαρκή επιθυμία του ΕΠΒ για επιμόρφωση παντός είδους και διάχυση των απαραίτητων πληροφοριών που εκ των πραγμάτων απαιτεί ο επιχειρηματικός κόσμος.
Ευχαριστούμε τις Επιχειρήσεις που συμμετείχαν και τους ομιλητές, .τον Δρ. Πέτρο Καπασούρη, Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε. και  Ιωάννη Παλόγλου, Διευθυντή Πωλήσεων & Υποστήριξης πελατών της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε οι οποίοι αναφέρθηκαν στημ συμβολή της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ και ιδιαίτερα του Αρχείου των Αρνητικών στοιχείων στην αξιολόγηση της φερεγγυότητας και πιστοληπτικής ικανότητας, στην ευρωπαϊκή εμπειρία και το σύστημα Αθέτησης Υποχρεώσεων – (ΣΑΥ), καθώς και στις υπηρεσίες ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ προς τις επιχειρήσεις (Τ.Σ.Ε.Κ.).

Νικόλαος Κουδούνης
Πρόεδρος ΔΣ